De behoefte om je op een eigen manier te ontwikkelen.
Klik op onderstaand logo voor meer informatie over Klachtenportaal Zorg.


ESF project duurzame inzetbaarheid 2016

"Samen en toch zelfstandig"

Dat is de visie en missie binnen Farm Residence. Kun je ondanks je beperking net niet zelfstandig wonen en heb je behoefte aan "enige steun" binnen je directe werkomgeving, dan is dit een perfecte woonplek voor je.

Farm Residence biedt zorg en dienstverlening op de verschillende woonlocaties middels een dienstrooster. Op de woonlocaties Vries, Kortehemmen en Nij Beets is een beheerdersechtpaar aanwezig, zij zijn het aanspreekpunt binnen een afgesproken tijd en bieden hulp bij calamiteiten.

De ondersteuning zal gericht zijn op alle leefgebieden. Hierbij kan worden gedacht aan net dat moeilijke telefoontje, een scootmobiel aanvragen, meegaan naar een medische specialist, een netwerk opbouwen of samen een taart bakken.

Farm Residence biedt naast de ondersteuning op de locaties ook ambulante ondersteuning. Voor het bieden van dagbesteding wordt er samengewerkt met Werkfabriek Noord Nederland in Gorredijk.

"Het luisterend oor, het wakend oog, je eigen zelfstandigheid. De behoefte om op een eigen manier te ontwikkelen. Samen plannen maken die bij je passen."