Samen met jou willen wij
jouw zelfstandigheid vergroten

Stel je voor, je bent 18 jaar of ouder en hebt een licht verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, psychiatrische problematiek, persoonlijkheidsstoornis en/ of een licht motorische beperking en wilt graag zo zelfstandig mogelijk leven, maar je weet dat je wel begeleiding nodig hebt om dit te realiseren.

Bij Farm Residence willen wij jou helpen dit te realiseren. Samen met jou willen wij jouw zelfstandigheid vergroten, door zo veel mogelijk met jou mee te denken en jou centraal te stellen in alle processen. Dit gebeurt met name door het leveren van kennis en kwaliteit uit onze organisatie.

Als je kiest voor Farm Residence, kies je voor het zelfstandig wonen binnen één van de woonlocaties van Farm Residence. De zorg- en woonlocaties kenmerken zich door rust en eigenheid.

Binnen Farm Residence beschik je over een eigen woonruimte en kunt daarnaast ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes. De locatieteams dragen bij in het stimuleren en ontwikkelen van jouw gedrag dat past bij jouw manier van leven.

Zij bieden een luisterend oor, wat een essentieel onderdeel is in communicatie. In samenspraak wordt een persoonlijk maatplan opgesteld. Van daaruit komt men tot een samenwerkend toekomstperspectief. Naast het luisterende oor, biedt de begeleiding ook een wakend oog. Hiermee wordt geobserveerd en geconcludeerd en geeft de begeleiding een professionele kijk op de voortgang.